Wat we doen voor accountants

Door jarenlang in dialoog te gaan met verschillende accountants uit de sector, vergaarden we voldoende expertise om exact de juiste communicatietools te bouwen. Uiteindelijk ontwikkelden we automatische workflows, de gedeelde team inbox en de chatbot Sophia.

Watch our video to learn moreBothive | Wat we doen voor accountants

Automatische workflows

Wist je dat de aangifte van de personenbelasting helemaal niet belastend hoeft te zijn? Laat alles wat je voor de aangifte wil weten opvragen door een automatische chatconversatie, en ontvang daarna alle gegevens in een overzichtelijk rapport.

Tools op maat van accountants

Gedeelde Team Inbox speciaal ontworpen voor accountants

Demo aanvragen

Ga samen met je team voor een lege inbox door gestroomlijnd samen te werken. De Team Inbox maakt het mogelijk om e-mails aan elkaar toe te wijzen, intern te chatten en uiteindelijk één voor één je e-mails sneller te verwerken.

Meer lezen

Sophia: de chatbot voor accountants

BETADemo aanvragen

Vermijd steeds terugkomende vragen in je mailbox en laat ze opvangen door Sophia, de slimme chatbot voor accountants. Sophia weet alles over ondernemen en jouw kantoor. Ze staat 24/7 klaar om je klanten en leads er alles over te vertellen.

Meer lezen

Geloof ons niet op ons woord

Bespaar net als deze klanten ook meer tijd.

Demo aanvragen

"Bothive automatiseert onze processen en standaard klantcommunicatie, zoals het opstarten van een dossier. We hebben weer tijd om onze klanten persoonlijk advies te geven."

Katrijn MessiaenFiscal Wizard bij HoFP

Bothive | "Bothive automatiseert onze processen en standaard klantcommunicatie, zoals het opstarten van een dossier. We hebben weer tijd om onze klanten persoonlijk advies te geven."

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer