Breng de kracht van AI naar je kantoor met Sophia, de GPT-chatbot voor accountants.

Ontdek hoe we accountancy chatbot Sophia opwaardeerden met nieuwe AI-technologie, en hoe ze je repetitief werk vermindert en je klantenervaring verbetert.

Savannah De TaeyeBothive | Savannah De Taeye

Savannah De Taeye

Bothive | Breng de kracht van AI naar je kantoor met Sophia, de GPT-chatbot voor accountants.

Breng de kracht van AI naar je accountancykantoor met Sophia, de GPT-chatbot voor accountants.

Als softwarebedrijf binnen de accountancysector, wilden we bij Bothive de GPT-trein ab-so-luut niet missen. De komst van artificiële intelligentie bood ons de uitgelezen kans om onze huidige accounting chatbot Sophia volledig heruit te denken en in een GPT-jasje te steken. Ontdek hoe we Sophia opwaardeerden met nieuwe AI-technologie, en hoe ze je repetitief werk vermindert en je klantenervaring verbetert.

Sophia: het prille begin

Chatbot Sophia maakte van bij het prille begin al deel uit van onze missie om tijdrovende processen in de accountancysector te automatiseren en te stroomlijnen. De chatbot bevatte algemene accounting informatie, en kon daarbij handmatig worden aangevuld met kantoorspecifieke info. Ze was de virtuele assistent die klanten en websitebezoekers bij de hand nam, en lange wachttijden aan de telefoon moeiteloos verving.

De beperkingen van de voorgaande chatbottechnolgie

Hoewel Sophia een waardevol hulpmiddel was, ondervonden we geleidelijk aan de beperkingen van haar technologie. De chatbot werkte met een vaste database aan antwoorden, waardoor er beperkte ruimte was voor diepgaande gesprekken en gepersonaliseerde ondersteuning. Daarom verschuifden we de focus vooral naar onze andere accounting tools, en staakten we de verdere ontwikkeling van de chatbot.

Making Sophia great again

Met de komst van ChatGPT, zagen we opnieuw heel wat opportuniteiten in de chatbotwereld. Ons enthousiasme ging zelfs zo ver, dat er een nieuw merk uit ontstond: Chathive. Met Chathive genereer je in enkele minuten je eigen GPT-assistent op basis van je website URL, of ingevoerde platte teksten zonder dat je er ook maar één lijntje code voor hoeft te schrijven. Uit Chathive werd uiteindelijk de nieuwe Sophia geboren, die binnenkort wordt aangevuld met premade accounting datapakketten, zoals starten met ondernemen en wagenfiscaliteit. Verwacht je dus aan een virtuele assistent voor je kantoor die geavanceerde en intelligente gesprekken met je klanten voert, en ze daarbij alles vertelt over boekhouden, ondernemen en je kantoor.

Binnenkort je eigen boekhoudkundige GPT-assistent?

Momenteel zitten we nog samen met de juiste experten om de premade accounting datapakketten te ontwikkelen vooraleer we Sophia 2.0 officieel op de accountancywereld los kunnen laten. Heb je tot die tijd toch graag al eens voeling met hoe een GPT-chatbot er op basis van alleen je websitedata uit zou kunnen zien? Ga naar chathive.co en genereer en test gratis je eigen slimme assistent uit op basis van je websitedata. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je URL meegeven en je favoriete instellingen kiezen.

Bothive | Ontdek de GPT-assistent voor accountants?

Ontdek de GPT-assistent voor accountants?

Genereer je eigen GPT-assistent op basis van je website of ingevoerde teksten.

GPT voor accountants ontdekken

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer