Het geheim van een snel groeiend accountancykantoor? Een vlotte onboarding.

Het onboardingsproces kan de band met een klant maken of kraken. Te veel kantoren botsen hierbij nog op problemen. In de meeste gevallen is het een tijdsintensief proces, zowel voor de accountant als voor de klant.

Lauren QuataertBothive | Lauren Quataert

Lauren Quataert

1 min. leestijd
Bothive | Het geheim van een snel groeiend accountancykantoor? Een vlotte onboarding.

Om dit probleem voor eens en altijd op te lossen, organiseren we een gratis workshop van 50 tot 60 minuten waarin we het onboardingsproces van je kantoor onder de loep nemen. Samen met onze experts bekijken jullie de hele customer journey, van lead generatie tot klantenservice.

Meld je vandaag nog aan voor de gratis analyse via deze link!

Hoe heb je als accountancykantoor hier baat bij?

De analyse vormt de basis voor een vast onboardingsproces met efficiëntie als kerndoelstelling. Er zijn drie grote redenen waarom je baat hebt aan een gestandaardiseerd onboardingsproces:

  1. Begin de relatie met je klant op goede voet
  2. Bied méérwaarde aan je klant met een vlot en snel proces
  3. Focus op het runnen van je bedrijf zonder dat je je klant overbodig moet begeleiden

Je vraagt je misschien af: "Waarom zou je dit gratis weggeven?". Voor ons is het antwoord heel simpel: een uur intensief samen zitten met accountants in het werkveld is voor ons van onschatbare waarde.

Door meer inzicht te krijgen in het onboardingsproces kunnen we onze producten optimaliseren, vertrekkend vanuit de behoeften en vragen die tijdens de analyse naar boven komen.

Communicatie op maat: hoe dan?

Tijdens de analyse brengen we alle struikelblokken aan het licht en geven we bovendien concrete oplossingen die je meteen kan inzetten in je kantoor. Dat kunnen communicatieoplossingen zijn of tools die de efficiëntie van het proces verhogen.

Deze reiken trouwens ver buiten de Bothive tools. We combineren onze technische kennis en onze expertise op vlak communicatie om een toolpakket samen te stellen op maat van je kantoor. De analyse en oplossingen kan je terugvinden in je persoonlijk verslag.

De analyse verloopt in zeven stappen:

Schermafbeelding 2021-09-21 om 16.10.20.png

Bothive | Maak vandaag nog werk van een efficiënt onboardingsproces

Maak vandaag nog werk van een efficiënt onboardingsproces

Jany legt je met veel plezier de details van de onboardingsanalyse uit. Vraag een kennismakend gesprek aan voor meer informatie.

Analyse aanvragen

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer