Bothive in een nieuw jasje: onze vernieuwde website is er

Je zag hier misschien al, maar Bothive heeft een nieuwe website! Onze oude site maakte plaats voor een splinternieuwe versie met een duidelijkere beschrijving van onze visie en onze automatische communicatieoplossingen.

Lauren QuataertBothive | Lauren Quataert

Lauren Quataert

2 min. leestijd
Bothive | Bothive in een nieuw jasje: onze vernieuwde website is er

Na een maandenlange inspanning van onze developers en het copywriting team staat onze nieuwe website online.

We besloten onze oude website volledig om te gooien en bouwden een website die weerspiegelt waar Bothive vandaag voor staat: betekenisvolle conversaties tussen ondernemers en klanten stimuleren met automatische communciatieoplossingen.

Daarnaast wilden we de website makkelijker navigeerbaar en gebruiksvriendelijker maken. Het doel van deze vernieuwing is om huidige en toekomstige klanten, partners en collega's de meest accurate, up-to-date informatie geven en onze expertise in automatische communicatie delen.

De nieuwe website geeft betere toegang tot onze Producten, onze Resources en het Bedrijf:

Duidelijkere beschrijving van onze Producten

We wijden een volledige pagina toe aan elk product. Onder flows vind je een uitgebreide beschrijving van onze flows en een duidelijk overzicht van alle flows die wij aanbieden voor accountants en ondernemers.

Op de chatbotpagina geven we meer uitleg over onze accountancy chatbot Sophia en onze chatbots op maat voor ondernemingen. Onze inbox is nog niet officieel gelanceerd, maar je kan al lezen wat deze krachtige tool zal doen op de inbox pagina.

Nieuw: onze communciatieanalyse. Iets wat je niet terugvond op onze oude website is de Bothive communicatieanalyse. Wij bieden een volledige doorlichting van je onderneming en stellen een communicatieplan op met daarin advies over de gepaste communicatietools en een concreet plan van aanpak.

Toevoeging van Bothive Resources

Onder resources lees je de laatste blogsover automatische communciatieoplossingen voor accountants en ondernemers. We voorzagen ook plaats voor inspirerende verhalen van klanten die wij hebben geholpen. Ook onze eigen Bothive content, zoals onze podcast 'Fiscale Superhelden', onze gidsen en e-books en video's, zijn nu beschikbaar op onze website.

Meer informatie over het Bedrijf en ons team

Bij 'Over ons' lees je het ontstaansverhaal van Bothive en een uitgebreide beschrijving van onze missie. We plaatsten er ook enkele foto's van het huidige Bothive team en leggen onze toekomstvisie uit. We verbeterden onze Carrièrepagina en op de Contactpagina staat Emily klaar om je te helpen bij vragen of problemen.

We zijn ongelooflijk trots op deze vooruitgang en zijn blij dat de missie waar wij achter staan, nu ook zichtbaar is op onze website.

Contacteer ons gerust op [email protected] voor alle suggesties, vragen of feedback. Of stuur een berichtje naar Emily op onze Contactpagina.

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer