Op maat

Pak je interne of externe communicatie efficiënter aan met een communicatietool op maat van je onderneming. Via onze expertise en een grondige analyse gaan we na welke tool jij exact nodig hebt. Daarna wordt de tool door ons ontwikkeld met oog op maximale tijdswinst en optimalisatie.

Watch our video to learn moreBothive | Op maat

Analyse

Via een grondige analyse brengen we de communicatiestroom, de noden en de drempels van je bedrijf of onderneming in kaart, zodat we uiteindelijk de juiste communicatiedoelstellingen kunnen opstellen. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag om op basis van onze expertise een plan van aanpak voor te stellen dat de juiste oplossingen bevat.

Ontwikkeling en lancering

Na je instemming en de eventuele aanpassingen van het voorstel, gaan we meteen aan de slag en bouwt ons team van developers en copywriters de uitgedachte oplossing(en). Hierbij hoort ook de implementatie, zodat de juiste personen binnen de onderneming weten hoe ze de tools juist kunnen gaan gebruiken en inzetten.

Validatie en bijsturing

Wanneer je oplossingen zijn gelanceerd, volgen we deze op en sturen we bij aan de hand van onze statistieken. We passen het product structureel of inhoudelijk aan op basis van nieuwe behoeften van je klanten of je team. We blijven dus ook na de implementatie partners om je tools steeds up-to-date te houden.

Vertrouw op onze expertise

Onze ervaring leert ons dat de ontwikkeling en implementatie van de juiste oplossingen niet altijd van zelfsprekend is. Veel van onze partners riepen onze hulp in omdat ze de tools die ze voorhanden hadden niet opgezet kregen. Met dat inzicht verzamelden we over de jaren heen voldoende expertise om het verschil te kunnen maken met oplossingen die écht werken. Zowel voor intern als extern gebruik.

Onze tools op maat

Via analyse gaan we eerst na welke oplossing jij juist nodig hebt om je communicatiedoel te bereiken. Daarna bekijken we hoe we de tool het beste naar de noden van je onderneming kunnen modificeren, ontwerpen en bijsturen.

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer