TwinnTax

De koppeling tussen Bothive en TwinnTax zorgt voor een krachtige datastroom die documenten uit MyMinfin rechtstreeks in Bothive bij het contact opslaat. Importeer data uit MyMinfin en vul de Bothive personenbelasting vragenlijst proactief aan met gekende klantgegevens.

Watch our video to learn moreBothive | TwinnTax

Verrijk je contactdata met MyMinfin-gegevens via Twinntax

TwinnTax vormt de brug tussen Bothive en MyMinfin. Al je contacten die in Bothive zitten, worden via TwinnTax automatisch met gegevens en documenten uit MyMinfin gevoed. Zo bewaar je een handig overzicht van al je contacten met bijhorende gegevens en documenten op één plek. Het enige wat je hoeft te doen om te koppelen, is je TwinnTax API-key in Bothive invoeren. De koppeling gebeurt automatisch.

Vul de personenbelasting vragenlijst van tevoren aan met gekende gegevens en documenten

De koppeling met Twinntax centraliseert alle klantgegevens en documenten op één plek in Bothive. Vanuit Bothive stuur je met één klik de personenbelasting vragenlijst naar al je contacten. De vragenlijst wordt per contact automatisch vooraf aangevuld met gekende gegevens en documenten.

Ontvang één rapport met alle gegevens

Nadat je klant de vragenlijst heeft ingevuld, ontvang je één uniform rapport met:

  • Alle data uit MyMinfin die je klant heeft bevestigd en/of aangevuld.
  • Alle gegevens die niet in MyMinfin zitten die je klant heeft aangevuld.
  • Alle documenten die niet in MyMinfin zitten die je klant heeft opgeladen.

TwinnTax x Bothive personenbelasting flow

Importeer documenten uit MyMinfin via TwinnTax naar Bothive en vul de personenbelasting vragenlijst proactief met de gekende documenten aan. Zo hoeft je klant de documenten in de flow alleen maar te bevestigen en/of aan te vullen. Hierdoor ontvang je de vragenlijsten sneller terug, en kan je de aangifte ruim voor de deadline indienen.

Demo aanvragen

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer