AdminPulse

De integratie tussen Bothive en AdminPulse zorgt voor een krachtige tweedzijdige datastroom waarin gegevens en documenten zowel opgeslagen als verzameld kunnen worden. Importeer data uit AdminPulse en vul de personenbelasting vragenlijst die je via Bothive verstuurt proactief met de gekende data aan. Push daarna de verzamelde data met één klik terug naar AdminPulse.

Watch our video to learn moreBothive | AdminPulse

Importeer je contactdata vanuit AdminPulse naar Bothive

Importeer je contactdata en gegevens in één simpele klik naar Bothive en voeg labels naar keuze toe. Zo kan de PB-vragenlijst die je via Bothive naar je klant verstuurt automatisch vooraf aangevuld worden met gekende gegevens en documenten uit AdminPulse. Je klant dient de gegevens enkel nog te bevestigen en/of aan te vullen.

Push de verzamelde gegevens en documenten vanuit Bothive terug naar AdminPulse

Wanneer je klant de gegevens en documenten in de automatische personenbelasting vragenlijst heeft bevestigd en/of aangevuld, ontvang je een overzichtelijk rapport met alle up-to-date data. Via de koppeling met AdminPulse push je de opgevraagde data met één klik terug door naar het betrokken contact in AdminPulse.

AdminPulse x Bothive personenbelasting flow

Importeer contactdata uit AdminPulse naar Bothive en vul de personenbelasting flow proactief met de gekende data aan. Zo hoeft je klant de data in de flow alleen maar te bevestigen en/of aan te vullen. Push daarna de verzamelde data per contact met één klik terug naar AdminPulse.

Demo aanvragen

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer