Sophia: making accountancy great again!

Honderden telefoons, boze -en minder boze- mails en steeds dezelfde vragen ... klanten opvolgen is een tijdrovende zaak. Daarom riep Bothive Sophia, de virtuele assistent voor accountants, in het leven.

Lauren QuataertBothive | Lauren Quataert

Lauren Quataert

Bothive | Sophia: making accountancy great again!

Sophia stroomlijnt de interactie tussen jouw klanten en services, waardoor de klantervaring verbetert en accountants minder repetitief werk moeten doen. Ze biedt bedrijven nieuwe kansen door de customer experience en de operationele efficiëntie te verbeteren en daarbij de verlaagt ze ook de algemene kosten van de klantenservice.

Accountancy was nog nooit zo cool!

De accountancy- en boekhoudwereld is voor velen een onbekende wereld waarin mensen geblinddoekt hun weg proberen zoeken. De technische bijstand van boekhoudpakketten, de website en de minutenlange telefoon wachttijden zijn ‘not done’ voor klanten. Het omvat een specifiek vakgebied waardoor klanten vaak geen houding weten met hun vragen. Daarom ontwierp Bothive Sophia. Deze virtuele assistent verzorgt een hoogtechnologische en grensverleggende vorm van communicatie tussen accountants en hun klanten. Zij staat hen bij door het opvolgen en bekrachtigen van het gehele proces waarbij menselijke ondersteuning belangrijk is. Ongeacht het soort aanpak en het platform, menselijke interventie is cruciaal bij het configureren, trainen en optimaliseren van deze met artificiële intelligentie geïntegreerde virtuele assistent. Geen paniek, de professionals bij Bothive nemen al die ingewikkelde termen met plezier voor hun rekening.

What’s in a name?

Zowel nieuwe als bestaande klanten hebben baat bij Sophia. Nieuwe klanten kunnen via open vragen snel informatie verkrijgen over jouw kantoor en kunnen meteen een afspraak boeken. Voor bestaande klanten is Sophia als een persoonlijke assistent die aanwezig is op hun favoriete chat-app. Ze geeft hen inzage in persoonlijke dossiers, maar herinnert hen evenwel aan betalingen en andere to do's. Dat allemaal, via een poepsimpel chatbericht!

Anno 2020 is automatisatie van communicatie key. Dossiergegevens opvragen via WhatsApp of Messenger? Door de integratie met Sophia is dat kinderspel, ze is het ontbrekende puzzelstukje dat jouw boekhoudpakket verbindt en automatiseert via chat. De populariteit van chatbots verspreidt zich als een lopend vuurtje en herformuleert de rol van de hele boekhoudkundige sector. Ze maakt het weer sexy!

Waarom Sophia?

Op zoek naar de ideale match voor jouw kantoor en je klanten? Dan raden wij jou Sophia aan, de (virtuele) assistent die nooit ziek is en geen zeven koffiepauzes per dag neemt. Als dat alleen nog geen reden is om haar aan te nemen, dan heb je er hier nog een aantal:

  • Door NLP (Natural Language Processing), de meest intelligente vorm van chatbots
  • Geen ellenlange clickstreams meer
  • Beschikt over meer dan 430 antwoorden met betrekking tot boekhouding, fiscaliteit,...
  • Integreert met bestaande boekhoudpakketten
  • Integreert met sociale mediakanalen zoals WhatsApp, Microsoft Teams,...
  • 24/7 beschikbaar

Deze gloednieuwe technologie adviseert en zorgt voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken en handelingen. Ze neemt als het ware de verdufte opgaven over en gidst jou en je klanten, virtueel doorheen de wondere wereld van accountancy.

Onze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. 🍪Lees meer